Aktuality

Den stínicí techniky - 16. květen 2022

Jako každoročně, i letos se připravuje Svaz podnikatelů ve stínicí technice na svátek svého oboru - žaluzií, rolet, markýz, plisé, baldachýnů, japonských stěn, screenů, slunolamů a pergol. K tomuto svátku se připojí některé firmy přímo ve svých provozovnách nebo na sociálních sítích. Kde se můžete do těchto aktivit zapojit?

  • Speciálně pro Den stínicí techniky jsme připravili malý dárek. Ten obdrží zákazníci, u nichž zaměření pergoly (které je nezávazné a zdarma), proběhne právě v týdnu od 16. do 20. 5. 2022.
    AL Pergoly s.r.o., Praha 5, www.al-pergoly.cz

     

  • Na Den stínicí techniky jsme letos pro veřejnost připravili Den otevřených dveří.
    BECKER - motory s.r.o., Praha, www.becker-motory.cz

     

  • Kromě finanční podpory daru pro Centrum Mirákl, startujeme tento týden na FCB HELUZ Česko i soutěž Vyfoť stín. Výhrou bude designový gril/ohniště od renomované značky Fieldmann FZG 1020.
    HELUZ cihlářský průmysl, v.o.s., České Budějovice, www.heluz.cz

     

  • Ve společnosti HOPA PLZEŇ s.r.o. si můžete celý týden začínající Dnem stínicí techniky (16.-21. 5. 2022) koupit rolety, žaluzie, markýzy, pergoly, závěsy, záclony, vrata a mnohé další se slevou ve výši DPH!
    HOPA PLZEŇ s.r.o., Plzeň, www.ho-pa.cz

     

  • Den stínicí techniky podpoříme aktualitami na firemním webu, na sociálních sítích a v našich NEWS pro zákazníky. Připojíme se také k daru pro Centrum hiporehabilitace Mirákl.
    ISOTRA a.s., Opava, www.isotra.cz

     

  • Na Den stínicí techniky jsme připravili soutěž, v níž půjde o zodpovězení 3 otázek (k pergole ARTOSI). Soutěž bude uveřejněna 16. 5. na blogu https://www.labona.cz/blog a bude probíhat až do 22. 5. 2022. Vylosovaný výherce získá aku vrtačku Trotec.
    LABONA s.r.o., Rosice u Brna, www.labona.cz

     

  • K příležitosti Dne stínicí technicky, který proběhne 16. května 2022 nabídne společnost LOMAX svým zákazníkům mimořádnou slevu 15 % na závazné objednávky uskutečněné v týdnu od 17. do 23. května na celý sortiment stínicí techniky. Veřejnost budeme o události informovat na našich webových stránkách, blogu, Facebooku, PR články v mediálním prostoru a formou newsletterů.
    LOMAX & CO s.r.o., Bořetice, www.lomax.cz

     

  • Na Den stínicí techniky tentokrát nabízíme slevu 10% na vlastní výrobky. Slevu mohou uplatnit koncoví zákazníci na objednávky uzavřené v týdnu od 16. 5. 2022.
    Umbratec s.r.o., Kladno, www.umbratec.cz

     

  • V pondělí 16. května 2022 – na Den stínicí techniky – budeme zákazníkům k dispozici formou NIGHT SHOPPINGU. Otevřeno budeme mít až do 21.00 hodin a pro zákazníky máme připraven malý dárek!
    VF typ s.r.o., Kolín, www.vf-typ.cz

     

Natočili jsme pro Vás také rozhovor nejen o stínicí technice, ale také o aktivitách našich členů: Den stínicí techniky - 16. květen 2022 - TZB-info

Samotný Svaz podnikatelů ve stínicí technice bude právě na Den stínicí techniky realizovat výuku na Střední odborné škole energetické a stavební v Chomutově, a to na témata Pohony pro stínicí techniku a Stínicí technika jako součást chytrého domu.

Jako každoročně také svaz díky příspěvkům našich členů poskytne stínicí techniku některému ze středisek péče o zdravotně postižené občany. Tentokrát to bude stínění v hodnotě 49.000 Kč pro Centrum hiporehabilitací Mirákl v Bohuslavicích nedaleko Telče. Všem dárcům tímto děkujeme!

 Dárkový poukaz na stínicí techniku ke Dni stínicí techniky