Aktuality

Veletrh R+T 2018

Objevte světové trendy z oblasti stínicí techniky, vrat a bran!

Ochrana proti slunci

Díky novým materiálům a technologiím se stínicí technika prosazuje nejen při ochraně proti slunečnmu záření a vysokým teplotám. Chrání před nežádoucím světlem a tepelnými ztrátami a současně je inspirována skvělým designem. Největší výběr těchto výrobků naleznete od 27. února do 3. března 2018 na veletrhu R+T v německém Stuttgartu. Jako návštěvník se dozvíte vše, co potřebujete vědět o technologiích, trendech a produktech. Zažijete průkopnické inovace naživo, vyměňujete si informace s nejdůležitějšími odborníky a vytváříte cenné kontakty v deseti výstavních halách na výstavní ploše o rozloze 120.000 m2.

R+T přehledně

Témata a seznam vystavovatelů, otevírací doba a ceny, příjezd i ubytování - to vše a mnohem více naleznete v kompaktní podobě zde.

Na co se můžete těšit: inspiraci můžete načerpat mj. na videu, které zhlédnete zde.

Mezinárodní B2B mítingy

R+T 2018 přivádí do Stuttgartu osoby s rozhodovací pravomocí z celého světa. Využijte příležitosti a jako účastník kooperační burzy v oblasti výzkumu a vývoje navažte zajímavé kontakty s budoucími partnery, zákazníky nebo dodavateli. Účast na kooperační burze je bezplatná a bližší informace neleznete zde.

Příjezd

Výstaviště Messe Stuttgart je napojeno na mezinárodní dopravní síť a je snadno přístupné autem, vlakem nebo letadlem. Letiště a vlakové nádraží jsou v pěší vzdálenosti od výstaviště. Podrobně tyto informace naleznete v němčině zde a v angličtině zde.

Bezplatná vstupenka

Díky tomu, že Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí (SVST) je oficiálním partnerem veletrhu R+T 2018, můžeme svým hostům poskytnout bezplatnou vstupenku. Pokud tedy máte zájem, vstupenku si můžete stáhnout na tomto linku: www.rt-expo.com/ticket. Zvolte "Aktionscode einlösen", zadejte kód RT2018SVST a postupujte podle pokynů. Stáhněte si zdarma vstupenku, vytiskněte a je hotovo! Upozornění: propagační kód platí pouze on-line a nelze jej použít až na místě. Propagační kód lze ale použít několikrát, takže můžete vygenerovat denní vstupenku pro každý den veletrhu.

Těšíme se s Vámi na viděnou na tomto celosvětově největším veletrhu našeho oboru!